Stor bild

Om oss

Välkommen till Trikåby
Söker du en säker leverantör av trikåtyg? Ett företag som kan allt som är värt att veta om fibrer, material och olika sticksätt? Ett företag som värnar om kunden och om vår miljö? Då har du kommit helt rätt.

Trikåby har lång erfarenhet och bred kunskap inom stickeri. Vår produktion består främst av trikåtyger för kläder, sport och teknisk textil, men vi arbetar också med vävda material.

Vi vill göra det enkelt för dig som kund. När du vänder dig till oss kan du få hjälp hela vägen. Tack vare vår breda kunskap kan vi hjälpa dig att välja rätt material och sticksätt för din produkt. Vi kan också hjälpa dig med mönster och med sömnad. Vi ordnar även med transporter och ser till att leveransen kommer fram i tid.

Vårt stickeri ligger i Åby strax utanför Norrköping. Med Sveriges största maskinpark kan vi erbjuda en unik bredd av tyger. Vi har sedan flera år tillbaka ett mycket gott samarbete med syfabriker i Estland och Litauen. De hjälper oss med sömnad av allt från arbetskläder, via underställ till rullstolsdynor.

Vi har under 2022-2023 fått medfinansiering i några av våra utvecklingsprojekt av Tillväxtverket och EU. Tack för den fina möjligheten.

En bild
En bild
En bild
En bild